12/15/15 07:59
(http://www.klassa.bg/)

Доналд Тръмп: Със своята глупост Хилъри Клинтън уби стотици хиляди хора

 Американският милиардер и кандидат на предстоящите президентски избори в САЩ Доналд Тръмп смята, че дейността на Хилъри Клинтън на поста държавен секретар е довела до гибелта на стотици хиляди души. Това той изказа в ефира на Fox News.
"Тя стана причина за всички тези проблеми с нейните идиотски решения. Вижте какво тя направи с Либия, какво направи със Сирия. Погледнете Египет, какво се случва сега в Египет, там е пълен бардак", цитира политика порталът Infowars.

"Тя беше един от най-лошите, ако не най-лошият държавен секретар в цялата история на страната. Тя казва, че аз съм опасен. Нейните глупости убиха стотици хиляди хора", подчерта Тръмп.

Повод за изказването на Тръмп за Клинтън стана критично изявление на ексдържавния секретар на САЩ за самия милиардер. "Той вече не ми се струва смешен", заяви Хилъри Клинтън, наричайки "опасно" неотдавнашното предложение на Тръмп да преустанови издаването на визи за мюсюлмани в САЩ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване