12/26/15 10:15
(http://www.klassa.bg/)

Хората от Запада искат любов, докато тези от Изтока - здраве

 Агенцията за социологически изследвания „ЮГов“ е направила проучване, обхванало 18235 души от 17 държави по света, с въпрос колко важни за тях са любовта, здравето и парите, пише The Independent.
Съпоставяйки броя на хората във всяка страна, които искат по-добро здраве с тези, които искат повече любов, агенцията е открила разлика между западните и източните държави. В западните държави любовта е на първо място, следвана от здравето и парите на трето място. Източните държави, сред които Китай, Сингапур, Малайзия, Индонезия, Тайланд, Обединените арабски емирства и Саудитска Арабия, поставят на първо място по важност здравето, като любовта идва на седмо място. На второ и трето място при тях са съответно парите и семейството. 
Отговорилите на анкетата е трябвало да подредят по важност 12 аспекта от живота - любовта, здравето, парите, свободното време, домът, духовното израстване, кариерното развитие, креативността, моралът, красотата, семейството и властта. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване