12/29/15 22:15
(http://pik.bg)

Семейство фалира, заради дълг към банка! Губят цяла автокъща в Дупница

Семейство фалира, заради дълг към банка! Губят цяла автокъща в Дупница

Дупнишко семейство е на път да остане на улицата, след като целия им бизнес и имотите им отиват на публичен търг, съобщават от Струма. На публичен търг отива автокъщата, която притежават Гълъбинка и Васил Милошеви. Бизнеса им е разположен в Дупница на площ от четири декара и е със стартова цена от 147 100 лв.

Наред с бизнеса на семейството за публична продан е обявена и четириетажната им къща на ул. „Васил Демиревски” №17 в село Червен бряг. Дворът, къщата и гаражът са с първоначална тръжна цена от 83 850 лв., показва обявлението на кюстендилския частен съдебен изпълнител Валя Александрова. 


Най-скъпа се оказва къщата на семейството в Дупница, на ул. „Драгой Болярин” №4, която се продава заедно с прилежащия й гараж срещу 142 920 лв. Лукс къщата се простира на площ от 240 квадрата и е на два етажа. Около нея има изграден висок масивен дувар.

Според запознати сривът в бизнеса на семейство Милошеви тръгнал преди две години, когато започнали да забавят плащанията по заема от банката в размер на 260 000 лв. Според Търговския регистър заемът е отпуснат на фирма „Дива Карс БГ” ЕООД, като за обезпечение са заложени имотите на семейството в Дупница и в с. Червен брег.

Това е първото обявяване на публична продан на имотите на сем. Милошеви. Ако не се намерят купувачи, с всеки следващ търг цената пада с 20%. На практика това е първата публична продан на автокъща в района на Дупница, който е популярен с множеството леки коли, втора ръка.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване