02/06/16 13:11
(http://pik.bg)

Гавра с Рада Дълбоката в интернет! Вижте кой е новият Пинокио с тлъстата партийна субсидия (уникални снимки)

Гавра с Рада Дълбоката в интернет! Вижте кой е новият Пинокио с тлъстата партийна субсидия (уникални снимки)

Радан Кънев или Рада Дълбоката, както стана известен лидерът на ДСБ, е причина за поредицата шеги, които изобретателни потребители в социалната мрежа изкарват на показ.

На всички вече очевидно им е писнало от лъжите, които проповядва Радан, и решиха, че единственото, което заслужава е подигравка. Той излъга обществото още с влизането си в управлението. Но най-тъжното е, че дори и сега, когато е в опозиция, той продължава да взима партийна субсидия и неговите хора още са на съответните постове. Ясно прозира задкулисният сценарий, на който Радан Кънев е главен герой.

"Аз съм мъничко човече, всички викат ми Радан. Много често лъжа вече и носът ми е голям!", "Русо гладно нЕма!", "Дрипльото". Това са само част от коментарите срещу Дълбоката.

Всички са категорични, че вече има втори човек от кликата на Иван Костов, който е с прякор Пинокио, след като с това звание се окичи печално известният бивш правосъден министър Христо Иванов.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване