02/06/16 19:47
(http://pik.bg)

Почина възрастният пловдивчанин, който се потроши на заледения паркинг пред Лидл

Почина възрастният пловдивчанин, който се потроши на заледения паркинг пред Лидл

81-годишният пловдивчанин дядо Кирил, който преди месец падна на заледен участък на паркинга на магазин Лидъл в пловдивския район "Тракия", не успя да се пребори с тежката травма вследствие на удара. Той е издъхнал в болницата, където е бил откаран след инцидента, потвърдиха за TNS.bg от лечебното заведение. Днес на мястото на инцидента бяха поставени цветя и кандило от близките му.

До нелепия инцидент се стигна, след като възрастният мъж се подхлъзна и падна. Той си удари главата и изгуби много кръв. След 20 минути на място пристигна екип на Бърза помощ и откара Кирил в УМБАЛ „Свети Георги”, където близо месец лекарите се опитваха да го спасят. Докато се опитваха да вдигнат носилката, единият от лекарите също се подхлъзна и падна.

Екипът на TNS.bg изказва искрените си съболезнования към семейството на починалия мъж. Призоваваме всички институции, почистващи фирми, както гражданите и фирмите да почистват прилежащите площи на сгради и паркинги, за да не се стига до подобни инциденти. Ние няма да спрем да ви показваме нередностите с надеждата, че инцидентите заради немарливост ще стават по-малко.

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване