02/06/16 12:23
(http://pik.bg)

Стрелчани: Хубаво си апваше, хубаво си пийваше изнасилвачът Евстатиев

Стрелчани: Хубаво си апваше, хубаво си пийваше изнасилвачът Евстатиев

„Хубаво си апваше, хубаво с пийваше” – така жителите на Стрелча, които тази сутрин се бяха събрали на пореден протест, коментираха пред bTV поведението на бившия си кмет Иван Естатиев, за когото изведнъж стана ясно, че е тежко болен.

Хората са категорични, че внезапно влошеното здравословно състояние на общинаря, обвинен за изнасилване на 16-годишно момиче, е постановка. „Не може един човек, който преди дни е извършил престъпление, изведнъж да се разболее”, каза един от гражданите. Той лично го е виждал през прозореца на болницата, където лежи Евстатиев и под чиито прозорци протестираха възмутените хора.

„Защо трябва експертизата да е в Пазарджик. Те там го познават”, питат жителите на Стрелча. По думите на един от тях, Евстатиев „наистина е получил нещо, като лек инсулт, но той 4 дни не е пил лекарства”. Освен това при второто изследване на скенера снимката му била чиста.

„Ще предприемем мерки да се самоохраняваме. Мислим, че той ще организира някакви безредици тук”, заяви мъж от Стрелча. 

Заместник-кмет на града пък съобщи, че състоянието на 16-годишната Ирена никак не е добро. С нея продължава да работи психолог-жена. По думите му, семейството вече има желание да се покаже пред медиите. Вероятно това ще стане при следващото гледане на мярката на Естатиев на 12 февруари.

„Очакваме в крайна сметка да спрат да работят парите за такива педофили като Иван Естатиев и съдът да си свърши работата”, заявиха хората от Стрелча. Те смятат, че кметът-насилник ще избяга, а след това институциите отново ще си посипват главата с пепел и ще казват „Ами грешка”.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване