02/07/16 20:27
(http://www.klassa.bg/)

Вирусът „Зика“ е измислен, не съществува

 Вирусът „Зика“ предизвиква паника в света, но това е поредното мошеничество, които разобличават медицинските работници и журналистите на Бразилия и страните, откъдето тръгна „епидемията“ от микроцефалия. Те стигат до извода, че този вирус, както и много други в последно време са измислена история на транснационалните корпорации, които се опитват да скрият своите престъпления и да се обогатят от паниката.

СПИН, треската от Западен Нил, свинският грип, атипичната пневмония, треската Ебола… Във всеки случай за смъртта и болестите се обвинява вирусът. Но в действителност всички болести са предизвикани от други причини, пише един от авторите на ресурса resumenlatinoamericano.org. Той отбелязва, че вируса „Зика“, когото сега обвиняват за раждането на деца с микроцефалия на мозъка (недоразвит мозък) е известен от края на 40-те години на миналия век и тогава е предизвиквал само леки заболявания. Защо сега този вирус е обвиняван за сериозни генетически нарушения?

Това е трик, лъжа на учените, които днес работят за определени корпорации, твърди авторът. Към заболяването на плода вътре в утробата на майката от микроцефалия, пояснява той, водят редица фактори, като в Бразилия това е неконтролираното използване на пестициди. Бразилия е световен лидер в тяхното използване. Химическите вещества атразин и меолахлор , които се съдържат в пестицидите, предизвикват забавяне на ръста на плода и появата на деца с малка обиколка на главата, се казва в едно медицинско изследване, което цитира автора.

Според данни на агенция „Ройтер“, най-малко четири чуждестранни производители продават пестициди в Бразилия без лицензиране на вътрешните си пазари. Това са компаниитеBASF. DuPont, Monsanto, Nufarm, Syngenta, Adama, FMCиNortox. И това е много удобно – да се хвърли вината върху вируса за да бъдат избегнати наказанията на ужасните вродени дефекти, получени от продукцията на тези компании. Нещата стигнаха до там, че отделни градове и медицински учреждения на Бразилия завеждат дела в съда с искане за обезщетение за нарушаване правилата за сигурност.

Причината за микроцефалията се крие и в поголовната ваксинация на бременните в Бразилия против грип и коклюш (Tdap). Фармацевтичните компании нямат доказателства за сигурността и ефективността на тези ваксини за бременните и плода, няма данни за възпалителните процеси, които могат да предизвикат тези ваксини, за тестове, направени в САЩ не са направени върху хора, се отбелязва в много статии на бразилските лекари. Така един от тях от щата Пернамбуко стигнал до извода, че не вирусът „Зика“, а ваксините за бременни провокират раждането на деца с недоразвит мозък. В този щат също се завеждат дела в съда.

По-нататък. Определиха, че виновни за разпространението на вируса са комарите.. Възможно е, но по-рано те (комарите – бел. пр.) не са забелязани да правят това. Друго нещо е, ако става дума за генномодифицираните комари, които пусна в Бразилия фирмата Oxitec(която работи с грантове на Бил Гейтс) за да се бори с треската денга. Предполагало се, че комарите-самци, които като резултат от модификацията са загубили репродуктивната си функция, няма да оплождат самките и потомството им ще загива на ниво личинки. Действително количеството насекоми значително намаля, но това не е доказателство, че експериментът е безопасен. Какво представляват сега тези комари е голяма загадка. Какво вещества генерират? Какво влиза в кръвта на човека? Зад фирмата Oxitec, според документите, представени в другожурналистическо разследване стои фирматаIntrexon, а зад нея се намиратVanguard Group, BlackRock, Morgan Stanley, State Street Corp и Third Security Corp. Това са транснационални банкови групи, които принадлежат на династиите на Рокфелер и Ротшилд.

Именно фондът на Рокфелер днес продава вируса „Зика“ за 599 евро, твърди един от представените документи в разследването. Същият фонд е изолирал вируса от кръвта на маймуни през 1947 година. Продава се чрез филиалаATCC, който, както произтича от инструкцията за щама на вируса „Зика“, е „лидер в разработването на биологични материали и ресурси и глобална организация по стандартизиране, чиято мисия е насочена към получаване на заверка, производство и съхраняване, развитие и разпространяване на стандартни справочни микроорганизми, клетъчни линии и други материали. Запазвайки традиционното събиране на материали,ATCCразработва продукти с високо качество, стандарти и обслужване на научни изследвания и иновации, които подобряват здравето на населението в целия свят“.

Както се казва, кръгът се затвори. Сами си произвеждаме вирус, сами му създавамеPRкато пандемия, сами разработваме от него противоотрова, сами си го продаваме, сами си печелим.

Сега вече е ясно, че не е имало СПИН, а отслабване на имунитета от влошаването на екологията и т.н., не е имало нито свински, нито други грипове, а са модификации на обикновен вирус. А между другото, вирусът Ебола е патентован от правителството на САЩ през 2009 година с участието на Пентагона и фондовете на Джордж Сорос, който чрез своя Фонд на отворено общество финансира военните лаборатории в Сиера Леоне и Либерия. Интересното е, че неотделим компонент от производството на препарата „Тамифлу“ е звездовидният анасон. Кой изкупи цялото производство на звездовиден анасон в Китай? Доналд Ръмсфелд – бившият министър на отбраната на САЩ в администрацията на Буш Младши.

Страхът от пандемия е предназначен не само за да се обогатяват транснационалните корпорации и банките, но и за създаване на атмосфера на страх и сляпо подчинение на населението, за заробване на лекарите на всички нива. Тайните медицински операции са най-опасни, тъй като изглеждат политически неутрални, но в действителност съвременната „медицина на Рокфелер“ е изградена върху глобални партньорски отношения. Науката като такава също престана да бъде чиста, тя работи за корпорациите. Затова, отивайки в аптеката за „Тамифлу“ не си оправете илюзии – вие работите за обогатяване на Рокфелер, а не за своето здраве.

 

 

 

 

 

 

Източник: www.pravda.ru




Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване