02/07/16 19:43
(http://pik.bg)

Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов: Радан Кънев и реформаторите страдат от шизофрения и час по-скоро трябва да бъдат прибрани в болница

Главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов: Радан Кънев и реформаторите страдат от шизофрения и час по-скоро трябва да бъдат прибрани в болница

"Точната диагноза на хората от Реформаторския блок и по-специално на Радан Кънев е шизофрения. Те трябва моментално да бъдат прибрани в болницата, за да не пречат. Продължават да са във властта и постоянно се опитват да правят интриги срещу правителството." Това каза главният редактор на ПИК Ивайло Крачунов в предаването "Беновска пита" на "Канал 3". Той припомни, че всеки материал, който е бил написан от ПИК, после е намерил своето потвърждение.  И даде за пример днешната публикация в сайта, че активистката от партията на Мария Репуц - Росица Кашикова и търговецът на презервативи Николай Стайков от "Протестна мрежа" са играли главната роля при изготвянето на публикувания в "Шпигел" компромат срещу депутата от ДПС Делян Пеевски. "Демонизирането на Делян Пеевски продължава като че ли телевизиите нямат други новини. От сутрин до вечер те занимават хората не с големите и истинските проблеми, а с Пеевски". "Америка за България" е свързващото звено", поясни Крачунов.

За случая със срещата на Бойко Борисов с българи в Лондон Крачунов коментира: "Няма ненаказано добро, Борисов не се страхува пред хора и медии, и затова стана жертва в Лондон.  Срещата му беше преекспонирана от медиите, които се занимават с интриги.  Защо така нареченият президент, който използва сградата на "Дондуков" 2 за хотел, не застана веднъж да отговаря на недирижирани въпроси? Защото ще бъде попитан защо превърна президентската институция в слугиня на господарите от САЩ. Той не се умори през целия си мандат да говори за САЩ колко полезна страна е в световен мащаб и за нас конкретно", уточни Крачунов. Плевнелиев вероятно ще се кандиратира за нов мандат и затова отчаяно търсел помощта на ГЕРБ. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване