02/07/16 09:21
(http://pik.bg)

Драмата край Малко Търново продължава! Расте броят на загиналите от измръзване мигранти

Драмата край Малко Търново продължава! Расте броят на загиналите от измръзване мигранти

Починали са две жени от студ - едната по-млада, а другата на средна възраст, съобщи вътрешният министър Румяна Бъчварова пред Би Ти Ви.

По непотвърдена информация от измръзване е починало и дете на 15 години, обяви пък Нова тв. По тяхна информация с втора и трета степен на измръзване в болницата са настанени 11 деца и две жени.

Първата линейка пристигна в Спешно приемно отделение на Бургаската болница около 21,30. С нея бяха докарани две момиченца на видима възраст 4 и 5 години. По думите на майка им са от Ирак. Двете момиченца били в първата група, която граничните успели да извозят от гората.

Високопроходим камион на гранична полиция в същото време извозвал втора група нелегални мигранти, които униформените открили в Странджа. В Района на Малко Търново вчера снежната покривка надхвърли 30 сантиметра.

От Спешния център отказаха коментар, докато не приключат с прегледите на всички мигранти, чието извозване продължи през цялата нощ.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване