02/10/16 21:36
(http://www.klassa.bg/)

Доналд Тръмп критикува Ангела Меркел за бежанската криза

 Доналд Тръмп заяви в интервю, че Ангела Меркел греши, като пуска хиляди мигранти в Германия, и че бежанската криза може да предизвика революции и даже да сложи край на Европа, предаде Ройтерс.

"Смятам, че Ангела Меркел прави трагична грешка с мигрантите", казва Тръмп пред френския консервативен в. "Вальор актюел". Според печатното издание това е първото голямо интервю на милиардера за европейска медия от началото на кампанията му.

"Ако не се отнесете компетентно и твърдо към ситуацията, да, това е краят на Европа". Може да се изправите пред истински революции", казва Тръмп.

"За съжаление Франция не е онова, което беше преди, нито Париж е такъв", казва магнатът. По думите му строгите френски закони за притежание на оръжие са отчасти причината за кръвопролитието в концертната зала "Батаклан". "Аз винаги имам пистолет у себе си. Аз ако бях в "Батаклан", мога да ви кажа, щях да открия огън", заключава Доналд Тръмп.

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване