02/11/16 20:32
(http://www.klassa.bg/)

ТЕ НЕ ПОЖЕЛАХА ДА ОТКРИЯТ ХИЛЯДИ РАБОТНИ МЕСТА

 Това са народните избраници, които не пожелаха да се открият хиляди работни места в 11 об­ласти в България. Те гласуваха „против“ или „въздържал се“ на предложението на партия АТА­КА за рестарт на изгодния за страната ни „Южен поток“. Спо­ред партията на Сидеров такъв енергиен проект ще вдигне ико­номическия ни растеж и ще бъде в полза на българските граждани. Националистите са категорични, че в момента това е единствени­ят ход, който наистина може да придвижи страната ни напред и да вдигне стандарта на живот.
На 3 февруари 2016 г. депута­тите от ГЕРБ, ДПС, РБ, БДЦ и половината от БСП отхвърлиха проекторешението на Сидеров, което беше от 9 септември ми­налата година, но едва сега влезе в дневния ред на Народното съ­брание.
С 65 „въздържали се“ и 17 „про­тив“ хората на Борисов и техните патерици във властта не пожела­ха да възстановят суверенитета на страната и да помогнат на хи­ляди безработни в страната.
По всичко личи, че „Южен по­ток” или някакъв редактиран ва­риант на този проект би могъл да стане, ако управлява друг тип правителство, което държи на националните си интереси, а не на заповедите от Брюксел и Ва­шингтон.
 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване