02/26/16 13:58
(http://www.klassa.bg/)

Меглена Кунева: Премиерът Бойко Борисов ми връчи меморандум към коалиционното споразумение с неговия подпис

 Премиерът Бойко Борисов ми връчи меморандум към коалиционното споразумение с неговия подпис вътре. Това каза вицепремиерът и министър на образованието и науката Меглена Кунева пред журналисти в парламента, предаде репортер на Агенция „Фокус”. Тя коментира, че меморандумът към коалиционното споразумение ѝ е връчен от министър-председателят и лидер на ГЕРБ Бойко Борисов по време на парламентарния контрол. „Това беше много политически коректно от страна на премиера и аз го оценявам”, заяви Кунева. По думите ѝ сега и предстои да се чуе с останалите лидери на партиите в РБ, за да види какво ще бъде тяхното решение. „До тук в текста на меморандума участваха всички, които поискаха от РБ. Той имаше доста широко представителство при неговото обсъждане”, заяви Кунева. По думите ѝ не е имало въпроси и несъгласие с меморандума. Според вицепремиера меморандумът е приложение към споразумението. 
Кунева не пожела да коментира въпроса дали Николай Ненчев министър на отбраната и лидер на БЗНС ще подпише или не приложението. Тя уточни, че най-вероятно в понеделник ще започнат консултациите в самите партии от РБ дали да го подпишат. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване