03/22/16 14:40
(http://pik.bg)

Какво се случва когато напуснем социалните мрежи

Какво се случва когато напуснем социалните мрежи

Отказването на социалните медии е лесно. Трудната част идва след това. Ако искате почивка от социалните медии и сте взели решение да изтриете профилите си, информацията на Make Use Of може да ви е от полза.

Неочаквани реакции от познати и приятели

Когато се откажете от социалните мрежи, може да ви се наложи дълго след това да обяснявате на своите познати и приятели защо сте взели това решение. За някои реакции може дори да се окажете неподготвени. Някои може да се опитат да ви върнат отново в играта, а други може дори да ви презрат за това ви решение. Дори може да бъдете игнорирани ако се опитате да се срещните с някога лице в лице в реалния свят.

Чудите се какво да правите в интернет

Браузърът ви може да се превърне в най-неизползваната от вас програма, просто защото не знаете какво да правите в мрежата. Може обаче да използвате интернет за много повече неща от това да четете и харесвате постовете на приятелите си във Facebook. Не се притеснявайте, защото скоро ще откриете нова страст, с която да отвличате вниманието си, но със сигурност ще имате повече време за вашето хоби в реалния живот.

Ще се почувствате изолирани от света и от преживяванията на приятелите си

Ако сте се отказали от социалните медии, ще трябва да намерите алтернативен начин да общувате с познатите и семейството си.

Може да ви се наложи да се откажете от някои полезни услуги

След като изтриете профилите си в Facebook, Twitter и Google+ ще разберете колко много интернет зависи от тези три гиганти. Може да ви се наложи да се откажете от много интересни услуги поради единствената причина, че не разполагате с Facebook или Twitter профил.  

Може скоро да осъзнаете, че не можете без профил в някоя социална мрежа

Спецификата на работата при някои хора може да наложи използването на социални медии за служебни цели. Единият вариант в такъв случай е да намерите подходяща алтернатива“ ако не можете обаче ще трябва да се научите да разпределяте времето си така, че да не го пилеете напразно в сърфиране из социалните мрежи.

Източник: digital.bg

 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване