03/22/16 18:19
(http://pik.bg)

ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов: Не ми се занимава с бракоразводни дела в момента (снимки)

ПЪРВО В ПИК! Бойко Борисов: Не ми се занимава с бракоразводни дела в момента (снимки)

След срещата с депутатите от ГЕРБ, на която трябваше да се реши дали всички назначени кадри от Радан Кънев на високи позиции в държавата ще бъдат отстранени, премиерът обяви, че в момента не му се занимава с "бракоразводни дела".

"На фона на това, което се случва в момента не ми се коментират подобни неща. Трябва да помислим за сигурността на България и затова какво се случва в световен мащаб", заяви министър-председателят. Той каза още, че нов анекс с реформаторите няма да бъде подписан и пожела повече тази тема да не бъде коментирана, защото не е уместно на фона на това, което се случва.

Относно мерките за сигурност Борисов заяви, че не може да бъдат коментирани и са строго секретни.

"Учението, което ще се проведе, е планирано още преди два месеца. Решихме да е през нощта, за да не притесняваме гражданите", заяви още Борисов. Той призова гражданите да бъдат бдителни.

Цветан Цветанов пък допълни, че българските граждани не бива да бъдат занимавани в момента и дори е обидно за тях с подобни неща, като скандалите с ДСБ. Цветанов също така потвърди, че разцепление в редиците на ГЕРБ няма и всички работят заедно отлично. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване