03/24/16 06:47
(http://www.klassa.bg/)

Поддръжниците на ДАЕШ с извратено допитване: Коя да е следващата жертва на терора

 Поддръжници на ДАЕШ празнуват ужасните терористични атаки в Брюксел, като инициираха допитване в интернет относно следващата цел, която трябва да бъде ударена от терористите. Във форум, потребител е създал следния въпрос с името „В какъв цвят ще бъде Айфеловата кула след следващите атаки?”.
Въпросът е зададен, след като знаменитата френска структура бе осветена в цветовете на белгийския флаг в знак на солидарност с жертвите на атаките в Брюксел. 

Половината от поддръжниците на ислямистите посочват, че следващата цел трябва да бъде във Великобритания. Сред топ целите са още Русия и САЩ. „ИД ще атакува Лондон, Вашингтон, Рим и всичките останали столици на неверниците”, пише в Туитър поддръжник на ислямистите. 

„Кръстоносците са объркани. Вчера бе Париж, днес Брюксел, те не знаят къде ще бъде следващата атака”, коментира в Туитър друг поддръжник на ислямистите. 

Това не е първият път, в който джихадистите използват социалните медии, за да се допитат до подръжниците си за атаки и друг форми на насилие. 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване