06/01/16 21:13
(http://www.klassa.bg/)

Световният шампион по плуване Нейтън Ейдриън е новото лице на мъжката линия на TOMMY HILFIGER

 Tommy Hilfiger, собственост на PVH Corp. (NYSE: PVH), обяви, че Нейтън Ейдриънамерикански плувец и посланик на Tommy Hilfiger, ще представлява мъжката линия на марката през следващата година. Световният шампион по плуване Ейдриън е трикратен носител на златен медал и е смятан за един от най-добрите плувци в свободен стил в света.

 

„Радваме се, че продължаваме партньорството си с Нейтън през тази вълнуваща фаза от неговата кариера“,  обявиха от Tommy Hilfiger. Нейтън е изключителен спортист и носи в себе си класическия американски дух на нашата марка. Неговата отдаденост на плуването е вдъхновяваща и ние му желаем успехи и през следващата година“.

 

„Винаги съм се възхищавал на Tommy Hilfiger и е прекрасно да съм част от семейството на марката“,  споделя Ейдриън. „Оптимизмът и духът на Tommy Hilfiger са вдъхновяващи и аз нямам търпение да представлявам марката през следващата година, без значение дали отивам на тренировка или на официално събитие“.

 

Нейтън Ейдриън е четирикратен олимпийски медалист, трикратен носител на златен медал и двукратен световен шампион. Най-бързият мъж в басейна притежава 24 международни медала. Наскоро Ейдриън спечели състезанието Atlanta Classic Meet на 50 метра свободен стил в Техническия университет на Джорджия.

 

Мъжката линия на Tommy Hilfiger съчетава класическите елементи на американския стил и свежия полъх на неподправената интерпретация на марката. Класическите дрехи са раздвижени с модерни дължини, наситени цветове и луксозни детайли. От ежедневното до официалното облекло почеркът на Tommy Hilfiger е изискан и същевременно придава лекота на дрехите.

 

Мъжката линия на Tommy Hilfiger, която включва официално и спортно облекло, Hilfiger Denim, бельо, обувки и аксесоари, е достъпна в магазините на марката и онлайн на www.tommy.com

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване