06/11/16 06:51
(http://www.klassa.bg/)

Най-мащабното Автошоу на 2016 този уикенд в Интер Експо Център

 Тунинг шоу 2016 ще ви посрещне с микс от адреналин, сексапил и много нови изненади за всички. Това е събитието на 2016-та, което определено не трябва да пропускате! Шоуто се разпростира в две зали и външни площи за атракции. Общата площ на шоуто е 8000 кв.м, а посетителите над 10 000. Повече от 200 изложени автомобила, джипове и мотори са представени на вниманието назрителите, разпределени в различни категории: кар аудио, цялостен тунинг, състезателни, суперкар, офроуд, дрифт и много модифицирани автомобили.
Тази година ще реализираме нова идея и това е проект "Пълна промяна” за модифициаране на автомобил за 2 х 10 часа на живо по време на Tuning Show. Автомобилът ще бъде
цялостно променен от стандартно BMW 335i е93 към визия на BMW M3 GTS.

Най-добрите дрифт пилоти в страната ще бъдат отново при нас, специално обособено трасе. Към програмата на Drift Weekend ще се включат и някои от най-атрактивните стънтъри с техните машини, с което ще представят своите умения в едно различно Stunt Show. Веднага след това в едно уникално  Erotic Car Wash шоу красивите момичетата на Tuning.bg демонстрират как трябва да се грижим за своя автомобил, но го правят с оскъдно облекло, измивайки го само с пяна в басейна на Sonax. 

В края на шоуто ще се проведе конкурса "Miss TUNING.bg 2016". Претендентките ще се борят за големите награди, предоставени от Автошкола "ВАСИЛЕВИ", Skins Systems, ERP Academy, PULSE Fitness&SPA, Езиков център "Бизи", Whisky Gallery BG и много други... 
В Журито пък ще има съзвездие от миски, PR-и, бизнесмени и бизнес дами, пластични хирурзи... 

Очакват ви много игри и голямата награда за един от посетителите лаптоп, предоставен от Acer. 


Цена на билета: 9лв/ден закупуване на място от касите 

Контакти:

0889090066

0899669699

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване