06/19/16 11:06
(http://radiomilena.com/)

Двама младежи са се удавили в Слънчев бряг

На 19.06.т.г. около 11.07 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за това, че на Северния плаж в Слънчев бряг / първи спасителен пост/ е изплувало тялото на младеж. Минути по-късно е получено ново съобщение за второ тяло на младеж, изплувало в морето на почти същото място, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР Бургас.

Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, които установили, че телата са на 19 и 20 годишни младежи от София, които заедно с трима свои приятели, ползвайки един лек автомобил, пристигнали в Слънчев бряг около 03.00 ч. на 19.06.т. По думите на тримата младежи / също от София/ преди да се нанесат в хотел, решили да се разходят в Слънчев бряг и да се изкъпят в морето. Вероятно мъртвото вълнение, излязло преди няколко часа,е причина за удавянето на двамата софиянци.

Телата на двамата младежи са откарани за аутопсия в Катедра „Съдебна медицина” при МБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Несебър.

 

Публикувана на 06/19/16 11:06 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/WoPJlUqIoYc/

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване