06/25/16 05:54
(http://www.klassa.bg/)

Европейците с божествени тела на плажа

 

Най-много нудисти има в Австрия и Германия

Туристическият онлайн сървис Expedia е извършил допитване с участието на 11 000 души от 24 държави по света с една едничка цел, нещо едновременно важно, но и доста индивидуално – кои от хората по плажовете имат най-привлекателни тела.

Една четвърт от запитаните на възраст над 18 години са преценили, че най-красиви на плажа са европейците. 17 на сто са предпочели представителите на страните от Карибския басейн, 14% са избрали американците. 46 на сто от жителите на САЩ са заявили, че почиващите на плажовете на Хаваите и Флорида са най-хубави.

В рамките на допитването станало ясно, че по време на престоя си на плажа хората най-често предпочитат да не правят абсолютно нищо, което не е много учудващо. На второ място след предпочитанията за плажни наслади е четенето. Но пък при американците нещата стоят малко по-различно, защото 17% от тях не спят, не почиват и не четат, а се занимават нещо доста странно – работят. При тях обаче нещата не са чак толкова зле, защото истинските плажни трудофили са жителите на Индия – 32 на сто от тях са заявили, че се трудят дистанционно на брега.

Според Фонда са екологично образование през 2016 г. като най-добри са посочени плажовете на Испания. Лидери са Валенсия, Галисия и Каталуния. Критериите за оценяване са били качеството на водата, информацията за почиващите, опазването на околната среда и сигурността.

Австрийците и германците си делят първото място при държавите с най-много нудисти. По 28% от туристите от двете държави казват, че обичат да се пекат голи. Това показва традиционното годишно изследване на Expedia, наречено доклада Flip Flop Report (доклад по джапанки – в превод от английски). Докладът изследва предпочитанията на туристите на плажа от 24 държави на 5 континента. Ето още няколко извода от проучването: Европейките се пекат по монокини най-често, като най-голям е процентът на жените без горнище на плажа от Австрия (49%). В тройката при монокините са още испанките (42%) и германките (39%).

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване