08/12/16 06:37
(http://www.klassa.bg/)

САЩ отново са лидер в класация на най-желаните дестинации за втори дом

 САЩ отново се връщат начело на класацията на онлайн портала TheMoveChannel.com за най-желаните дестинации за покупка на ваканционни имоти.

През юли Страната на неограничените възможности отново излиза на първо място с 8,1% от всички запитвания въпреки резкия спад на обменния курс на британската лира спрямо долара.

Това, което привлича купувачите, е силният ръст на цените, което увеличава и капитала на инвеститорите. Същевременно заради неизгодните валутни курсове купувачите търсят имоти основно на по-достъпни пазари, като например Детройт, както и по-подценените дестинации във Флорида. Интерес привличат и бизнес имотите в Ню Йорк.

Втора е Испания с 6,55% от запитванията, а на трето място са Филипините с 4,3%.

Традиционните дестинации за покупка на ваканционни имоти на британците в Европа – Португалия, Италия, Франция, губят позиции през миналия месец вероятно заради вота за Brexit, както и заради спада на лирата на валутните пазари. Те заемат съответно 6,7 и 8 място в класацията.

Цялата статия от Тук

 

По статията работиха: Миглена Иванова, редактор Бойчо Попов

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване