08/28/16 11:52
(http://www.klassa.bg/)

Свързаният с Делян Пеевски вестник "Всеки ден" фалира, спря и сайтът

 Вестник "Всеки ден", който е собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски спира да излиза от понеделник.

Уведомително писмо за това са получили фирмите за разпространение на печата в петък. От хартиеното издание на последния брой става ясно, че той е последен за изданието, съобщава сайтът на СБЖ.
Във всекидневника с дати 26-28 август обаче няма и дума за спирането на вестника, който започна да излиза през юли 2011 година. Разпространителските фирми били доста шокирани от новината, която стигнала до тях малко преди края на работния ден в петък. Те спешно поръчали повече бройки от вестниците „Телеграф” и "България днес”. От уведомлението ставало ясно, че се планира създаването на седмичник вместо „Всеки ден”.

Засега сайтът „Всеки ден” ще продължи да работи по подобие на „Новинар”, който пък бе закрит в началото на лятото. Утре дежурният екип на ежедневника трябва да бъде на работа. „Всеки ден” се появи на 4 юли като отговор от страна на „България днес” към Вестникарска група 

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване