12/17/09 08:35
(http://joruel.blogspot.com/)

Библиотеката



От известно време с Девора умуваме върху идеята за един уютен блог, в който да ни заобикалят рафтове с книги и да напомня на...м-д-аа, на библиотека. Така и го кръстихме - "Библиотеката". Уви, напредъкът на информационните технологии не е стигнал чак дотам, че да симулираме мириса на Библиотека, но се надяваме, че поне ще пресъздадем в някаква степен духа.

Та в общи линии блогът е за усещанията, породени от книгите. "Библиотеката" е един блог, в който споделяме мисли и усещания за книги. Прелистваме ги, четем ги, купуваме си ги, взимаме ги от приятели, мечтаем за тях, гледаме ги по витрините на книжарниците или по кашоните на уличните търговци. И ви разказваме!

В "Библиотеката" залагаме и на визуалното като особено важна боичка от палитрата с усещания. По тази причина гледаме да се придържаме максимално към използването на авторски фотографии или на такива, които на пръв поглед нямат общо с конкретната книга. Важно е съзнанието да направи връзката.

Нашето малко кьошенце в интернет пространството е още в процес на допълване и обогатяване. Но вие заповядайте, посетете ни и може да откриете зрънце емоция, породена от споделената хубава книга.
Публикувана на 12/17/09 08:35 http://joruel.blogspot.com/2009/12/blog-post.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване