01/06/10 06:00
(http://ganspace.blogspot.com/)

Имало лек срещу престъпността!


Чувствай се сигурен и спокоен, българино! Вече има универсален лек срещу всякакъв вид престъпност. Позволете ми да ви представя уникалната супер бойна единица за борба с организираната престъпност - ©Бойко Борисов®.


Моделът се продава само в една разновидност и работи при специфични условия - министър-председател на дадена република.

Инструкции за употреба:

Стъпка 1: За да активирате оръжието е необходимо потърпевш от нарушаващо законите действие да каже поне една "лоша дума" по адрес на бойната единица. Подсилете действието с поне привидна "загуба на доверие" и осигурете отчаяние от органите на реда. Пълна мощност обаче може да бъде постигната само след пряко "заплашване" на рейтинга на супер машината!

Стъпка 2: Съберете колкото се може повече медии на едно място и изпълнете Стъпка 1.

Стъпка 3: Седнете удобно на стола си и чакайте. Многофункционалното супер оръжие ще разреши проблемите ви в удивително кратки срокове.

Важно: Моделът е единствен и спрян от производство, поради което е и високата му пазарна цена. Моля, следвайте внимателно инструкциите за употреба за да не повредите оръжието. Заместител няма.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване