01/18/10 10:00
(http://ganspace.blogspot.com/)

Митничарите ни били "интелигенти"


Ей, как да не се гордееш с родните пазители на границата. Любезни, работни и умни! Че и висше имат. Евала на такива хора.

По-важното обаче е, че нашите митничари са факири. Те учат и работят, но никой никога не разбира кога правят едното и кога правят другото. Зачитам:

Най-странното е, че дипломите са изкарани с редовно следване, без митничарите да вземат и ден отпуска за лекции или за изпити. Оказва се, че митничарите предпочитат да ходят на работа, дори когато по закон имат право да ползват дни за учене. Един от най-фрапантните случаи е на митничар, който представил четири различни дипломи за висше образование. Друг пък показал диплома по право от Югозападния университет, като всичките му оценки били от горе до долу шестици. Той имал шест дори и от държавния си изпит.

Не една, не две, а цели четири дипломи имат някои. Хвала! Ей те това е любов към знанието. Учете се хора, учете се. Учете се от светлия пример.

Сред съмнителните случаи е и на митничар, който успял да си вземе всички изпити и тапията само за две години, при положение, че на студентите редовно обучение са им необходими 4-5 години, за да завършат висшето си образование.

Повече да не съм чул лоша дума за нашите митничари! Те са вундеркинди! Ех, да можех и аз като тях... За две години само. Истинска химера.

А къде е мястото? В кой бастион на знанието, на родното образование, нашите супер-митничари заслепяват всички със своя интелектуален потенциал?

Повечето от дипломите, за които има съмнения, са именно от Югозападния университет.

Родните митничари и образование са на ниво. Спете спокойно, деца.

Вижте цялата статия в "Стандарт": 75 митничари “взели” висше без ден отпуска

П.П. Предварително се извинявам на всеки служител на Агенция Митници и Югозападен Университет, ако се почувстват обидени или по някакъв начин засегнати от този текст.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване