02/12/10 10:00
(http://ganspace.blogspot.com/)

Интересна инициатива в Twitter - #Top50bg


Уважаваният от мен Руслан Трад има идея за интересна twitter инициатива, която е взаимствана от братското йорданско блогърско човечество.

Аз, като ценител на интересните идеи и инициативи, не мога да не отбележа нещото с...

Кодово име: #Top50bg

Ето за какво иде реч:

Блогъри от Йордания започнаха да публикуват в профилите си с таг #Top50JO съобщения,в които описват с няколко думи характерни неща за Йордания, които им харесват или предизвикват комична реакция в днешното общество. Така с лек хумор започна всичко, пренесло се и в други страни, като Ливан, Сирия, Египет. Тамошните блогъри копираха тази инициатива и започнаха да осмиват или популяризират характерни черти на обществото в своята страна.

...

Та, на мен ми хрумна изведнъж да направим същото. Не защото е станало популярно и т.н., а защото е забавно! С таг #Top50bg да обозначим съобщенията си, с които осмиваме или популяризираме неща от българското общество, които ни харесват или не, защото са вече комични. Ето например аз как започнах, а след мен се присъедини и Зак от pro.4life.

Още на адрес: http://ruslantrad.wordpress.com/2010/02/06/инициатива-в-twitter-top50bg/

Какво чакате още? Бързо в twitter да се включите. Ако вече сте се включили - нищо. Пак можете. Не боли :)

Туитвайте на воля!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване