02/22/10 10:00
(http://ganspace.blogspot.com/)

Понеделнишко... Полегнете, бе!


Днес е понеделник, а аз си мисля за легло. И как няма. Гледайте научните "факти" как било най-добре да работим (пуснете видеото отгоре).

Някои от вас сигурно вече са видели репортажа, но аз държа да го видят и чуят всички служители, работници, работодатели и прочие хора, които се занимават с някаква длъжност, за която получават пари.

Та, съгласно репортажа, моля да изисквате на работните си места легла, диванчета, фотьойли и всякакъв друг тип мека мебел, на която можете да поседнете/полегнете, да се отпуснете и евентуално да подремнете за 15-30 минути, а където може и повече.

То е срамота! По обед, човек като хапне, дай Боже и да пийне нещо, така като се отпусне и ти да го караш да работи. Посядаш/полягаш удобно и почиваш! Това е!

Даже викам да направим сдружение: "Да на меката мебел в офисите" с основна цел приемане на закон, който да задължава работодателите да предоставят удобни места за посядане и полягане на своите служители. Само в строителството не знам как ще стане номера (както и на много други места), но ще го измислим!

Работете, братя и сестри, ама легнали!
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване