02/22/10 08:00
(http://eneya.wordpress.com/)

Банкси и аз

За да завърша учебната си година, имам 4 различни изпита за всеки предмет, разхвърляни из трите семестъра. Един от тях е да напиша очерк и да взема интервю на известен бристолски (роден или живеещ, по възможност и двете) индивид. В моята група – трябва да се занимава с изкуство.
Когато го прочетох, в началото на годината, бях във възторг. Не е тайна, че съм голям фен на Банкси и веднага си го набелязах. Говорих с тютура си, но той каза, че Банкси не се класира, защото е анонимен. Малко ме хвана яд, но оставих темата. Днес трябваше да предам кого съм си харесала да разпиша, Оказа се, че хората, кито съм си избрала, са вече правени (предишни години) или че  колеги са изявили желание да работят по тях, че живеят в други графства или че мразят града и в червата. Или бяха твърде известни, за да имам шанс за един месец да се справя с всичко. След още два часа търсене на подходящ човек му техлих една майна и записах, че ще се занимавам с Банкси. Трудно, ок, почти невъзможно, ок, не ми дреме. :) Този път обаче ми казаха, че няма проблем и че само ще ми е трудно и има шанс да ме скъсат ако съм без интервю, защото така цялото оценяване ще падне на самия очерк.

Да, може би имам по-голям шанс с Portishead, все пак?
Но нейсе, знам как да подходя, страхотен фен съм му, харесвам работата му, знам какво искам да го питам и знам откъде да събера информация. Нещата, които де факто, трябва да упражня. Дори да ме отреже, голямо важно, ще бъде супер забавно, а една от причините да искам да уча тази специалност, въпреки всичко, беше възможността да комуникирам с хора, които въздействат на света и на мен в частност, в положителна посока.

Така че… през следващите две седмици ще се разровя още по-детайлно, а седмицата след това, ще стане ясно дали освен очерка, ще има и интервю. Ако стане, на 22 Март ще го публикувам тук. :)

Stay tunned…


Filed under: аз/Еneya, култура уж, наоколо, образование в UK, уни-то, чекмедже "Разни" Tagged: Банкси, англия, бристол, изпити, интервю, образование, очерк
Публикувана на 02/22/10 08:00 http://eneya.wordpress.com/2010/02/22/banksy-and-me/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване