02/25/10 08:00
(http://eneya.wordpress.com/)

Проект: Светът е страхотен

Откакто се появиха серията The world is awesome!, все си мисля, че искам и аз да се разпиша, защото не са включили много страхотни неща, които аз например обичам. :)

И после реших, че може да стане много по-голямо от просто моето видео.

Така че, това е покана към всеки, който има ентусиазмът да каже какво обича и има камера (нищо не пречи да е камерата на лаптопва ви) под ръка.

Как да стане:
Измисляте си какво искате да кажете, че обичате. Дори не е нужно да имате идеята как да е направено самото видео, то ще се измисли в последствие. И ми пишете на eneya{at}gmail{dot}com

След това:
Уточняваме видеотата, всеки си снима видеото (това подлежи на дискусия, може да е група и пр.), редактираме каквото трябва, слепваме ги и voila. Може да е на каквито теми искаме, а слепеното видео може да е колкото дълго искаме или просто да направим няколко, ако се съберат твърде много хора. :)

The world is just awesome!

Защо го правя ли?

Защото освен, че има хиляди негативни неща, всъщност в света има и много чудесни неща, и да им се зарадваме само ще ни е от полза, на нас, на нервната ни система и на околните. Де факто няма нищо за губене, но пък има много плюсове. :)
Чувствайте се поканени, това е новата блог игра (и не само). Вече видяхме, че хората обичат да майсторят подаръци, да пишат разкази по тема, да видим как сме по отношения на видеотата. :)

Светът е страхотен!


Filed under: аз/Еneya, бръмчащи мисли, звук и цвят, култура уж, смях, творчество Tagged: видео, обичам, проекти, светът е страхотен, смях
Публикувана на 02/25/10 08:00 http://eneya.wordpress.com/2010/02/25/project-the-world-is-awesome/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване