03/30/10 14:42
(http://petyr.blogspot.com/)

Изверг на име Ахмед и други тъпотии

Чувствам се малко като героя от предния ми пост. Ето само няколко впечатление от днешния ден:

- разбрах за грозно осакатено кученце, чийто мъчител бил някой си Ахмед. Какво величествено съждение обаче съдържа първата статия по въпроса, на която попаднах: "Докога ще търпим разни Ахмедовци да изтезават животните ни и да се гаврят с държавата? Случайно или не, извергът който отряза краката на беззащитното животно носи същото име като това на Ахмед Доган. Случайно или не, на Разпети петък, в Шумен, не без тайната благословия на Доган, скандалните братя Юзеирови ще учередят мюсюлманска партия Отоман. Трябва ли да се замислим или е дошло време да действаме? Едно малцинство ще ни обезличи, а ние си стоим кротко у дома и гледаме „Листопад“."

- станах свидетел на забележително представление на жената на обвинен полицай, която се опита да докаже на колега журналист и по случайност на мен, че мъжът й далеч не е малтретирал арестуван човек. Онзи просто бил с белезници и проснат на земята сам си разбил главата, скачайки...

- после гледах клипче как полицаи третират друг човек, впоследствие също обвинен, че сам си е разбил главата.

- въпросните полицаи днес са галеници на режима на Бойко.

- другите галаници на режима пък са медиите, които не смеят и думица да кажат против него. Цензурата върви тихомълком. Държавните институции се смятат за недосегаеми. Според премиера никой не трябва да има по-голяма заплата от неговата. За критика към министър уволняват от частни телевизии.

След всичко това ми остава единствено да напиша идиотско стихотворение (разсъждение, разказ, преразказ) на тема първа пролет, на каквито се нагледах по блогове, фейсбуци, телевизии и т.н. Явно някои училищни навици умират трудно. Смисълът в обществото ни обаче умира все по-бързо.
Публикувана на 03/30/10 14:42 http://petyr.blogspot.com/2010/03/blog-post_30.html
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване