06/11/10 07:54
(http://nname.org/)

Бойко пред огледалото

Коментар от Костадин: 

Репчи се наляво и надясно. Ръси закани и заявява твърди намерения. На практика обаче е хлъзгав, уклончив и колеблив спрямо политическите си противници, ако усети по-сериозен отпор. Бойко прилича на каратист, който избягва по всякакъв начин преките сблъсъци за сметка на демонстрация на техники и упражнения. Бойко не обича да се бие! Бойко предпочита да играе ката! За предпочитане пред огледалото. И задължително с публика. Добронамерена. Аплодираща. Възхитена.


На фона на всичко това се пита той ли е алтернативата спрямо Станишев, Първанов, Доган, Волен и Янето? Отговорът е тъжен, но неизбежен – Той е! И вината е основно в единствената прозападно ориентирана и последователно демократична политическа формация с ясна дясна физиономия, която упорито и последователно се превърна в електорален лилипут със затихващи функции. Оцветена е в синьо и знаменосец и е един от най-мразените политици на прехода, който така и не разбра, защо срина доверието в себе си и своята партия. За което се разсърди на народа и журналистите, но след това се разцепи,клонира и самовъзпроизведе,като единствената дясна алтернатива. Не му пука, за дясното а за егото. И на неговия фон Бат Бойко е симпатягата на електората и единствената алтернатива на лошите! Какво е виновен тогава човека? Хората го искат и харесват. Имат го!

Публикувана на 06/11/10 07:54 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/Njp-iHiCXJY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване