06/15/10 20:41
(http://ivanbedrov.com/)

Бягайте далеч от TotalTV

totalИзбягвам да споделям тук потребителския си опит. Но понеже, дори и без да искам, понатрупвам подобен опит, реших да споделя малка част от него.

Бягайте далеч от TotalTV. Ако ви звучи непознато, това е новото име на ITV Partner. Както всички мобилни оператори, интернет доставчици, цифрови телевизии и подобни, и тази фирма продава услугите си само срещу предварително подписан договор за 1 или 2 години. Но това е по-малкият проблем. Досега не разбрах за кои ТВ канали плащам, защото те се променят през няколко дни. Но и това не е толкова голям проблем, защото не гледам толкова често телевизия. В мое лице фирмата има най-желания клиент - плащам си редовно и нямам време да се вживявам в качеството на услугата.

Нашето съвместно съжителство продължава така, докато не ми се наложи няколко пъти да ги търся по телефон. Изчезва целият сигнал, някакви кодове приемали, нещо незнамквоси и т.н. Набирам и отсреща ме посреща записано меню от типа: for English press 1 и подобни глупости. Изчаквам търпеливо, докато записът ми казва да натисна 3. ОК. И после ме предупреждават, че разговорът ще бъде записан. Добре де, квото щете правете, само да се обади някой. Ц (цъ)!

Така минават няколко минути. После пак се обаждам и пак минават няколко минути. Никой не се обажда. Усещането, че имам отношения с фантом, става все по-силно. Аз нищо няма да направя, само ще си изчакам края на договора. Но мога да посъветвам вас, читателите на този блог, да избягвате всякакви контакти с тази фирма.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване