07/01/10 11:01
(http://desnite.eu/)

Това вече веднъж го ядохме

И ето, нещата си дойдоха н а мястото...

Помните, нали, как ни убеждаваха Станишевчетата: колкото повече сме обвързани с тайни договори с руските енергийни източници, толкова по-независими сме били в енергийно отношение.

Е, видя се – колко. Докато по света цената на газа си стои на мястото и от време на време дори пада, у нас – ето ви едно шоково вдигане на цените. Да здраствует болгаро-советская братская дружба...

А руснаците изобщо още не са започнали да раздват шамарите за това, че правителството на ГЕРБ би отбой за техните енергийни проекти. Интересното тепърва предстои. Най-вероятно, щом отлагат удара си толкова време – или се надяват да се договорят (гледайте министър Трайков как се врътка като обран циганин...), или просто чакат зимата. За да ни стегнат за гушите, докато дежурните патриоти пак започнат, както правиха по време на зимната газова криза: „Русия е мечка, България е буболечка, да си налягаме парцалите да не разсърдим руснаците”. 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване