07/13/10 12:46
(http://desnite.eu/)

ГЕРБ-фукльовците

Звучи странно, но е факт: когато в управлението показваш огромно самочувствите, без то да е стъпило върху кой-знае какви постижения, много бързо губиш ориентация в реалността. Казваш си: „Хем нищо не върша, хем ми се вързват на фукните – значи съм велик...” Постигането на резултати прави хората скромни, защото постигащите знаят, какъв огромен труд изисква всеки резултат – и колко крехко е всяко постижение.

За онези, които не постигат резултати, след главозамайването идва нахалството, а след него – нарушаването на правилата в интерес на себе си и / или техните приятели.

Това е природен закон и, рано или късно, под неговите удари трябваше да попадне някой от ГЕРБ-фукльовците, чието име е легион. В случая се накисна Лъчезар Иванов, извиращият от всички медии (някой обаче да се сеща за нещо, което той да е свършил?) председател на парламентарната комисия по здравеопазването.

Обадил се човекът в Нова ТВ да иска спирането на репортаж за митничар, живеещ очевадно отвъд заплатата си – в софийски палат – и каращ джип с цена, двойно над средния панелен апартамент. Основания за обаждането? Митничарят бил негов, на ГЕРБ-депутата, приятел.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване