08/09/10 11:04
(http://ivanbedrov.com/)

Как “Атака” превзе “Алеята на книгата”

v1

Алеята на книгата” във Варна е прекрасен проект. Добре е в Морската градина на Варна освен преливащи контейнери с боклук, отдушници от кухните на ресторантите и сергии с хавлии с голи жени, да има и нещо приятно за окото. Все пак на входа на града те посреща табела “Варна - най-добрият град за живеене в България“.

Начало на разходката. Я, “Атака” са си преместили шатрата от площада пред президентството в София и сега са я опънали в Морската градина във Варна. Недоумението ми продължи само няколко секунди, докато се приближих достатъчно и прочетох следния надпис върху шатрата: “Сборен щанд на варненските издателства спонсориран от ПП Атака”.

Добра идея, помислих си. Изобщо не съм против политическите партии да участват по-активно в живота и не съм от тези, които ахкат като ощипани девойки “Ааууу, ама да не политизираме, моля ви се!”

След като местните активисти на “Атака” са решили да подарят на варненци и туристите един такъв щанд, заслужават поздравления за свежата идея. Възниква и въпросът защо точно “Атака” е получила правото да спонсорира щанд и било ли е предложено на други партии или фирми? Вероятно броят на желаещите да се изрекламират е повече от един.

После се приближих да разгледам книгите на варненските издателства и изразих на глас реакцията си, в следствие на което минаващата на близо майка с малко дете ме изгледа като враг на народа. Не знаех, че варненските издателства издават книги на Волен Сидеров и произвеждат шапки, шалчета и чаши с логото на “Атака”. Това вече е прекалено грубо. Ако бях кмет на Варна или организатор на събитието, нямаше да допусна подобно нещо. Заради добрия вкус.

v2

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване