08/15/10 10:38
(http://ruslantrad.wordpress.com/)

Сега и насила ще ни карат да си плащаме

Това българите са странни същества. Как така не спазват заповедите на народния вожд? Искат здраве, а после не си плащат. Бойко Борисов се закани насила да накара хората да си плащат за здраве. Той се грижи, ама те не вдяват. Пфу!

Не стига, че не получават нищо за парите си. Чакат  с часове. Викат им, кашлят навсякъде около тях. Накрая си плащат даже, че са дошли на крак, въпреки пневмонията и зимата навън. Знаете ли какво е GP? Джи-пито трябва да бъде до хората постоянно, при всяко обаждане, всеки каприз. Това е неговото предназначение, все пак е общопрактикуващ лекар. Спомням си филма на Майкъл Мур – Sicko. Гледайте го.

За здравната система си има и добър виц:

На опашка в поликлиника. Чакат хората и един дядо станал и тръгнал към входа: „Ставам и си отивам вкъщи, за да умра от естествена смърт!“

И за пътища си плащат българите, но дупки навсякъде. То не са винетки, пътни такси, подръжка, каско. И въпреки това трябва всеки месец колите да минават на преглед, защото я някой болт паднал, я маслото и накладките са се скапали.

Плащат на държавата, за да се грижи тя за тях. Плащат и избират 240 души, които трябва да представляват техните интереси. Но глас в пустиня. Къде е доктор Куин Лечителката, когато ти трябва?!


Публикувана на 08/15/10 10:38 http://ruslantrad.wordpress.com/2010/08/15/5828/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване