08/23/10 08:26
(http://www.gorichka.bg/)

Академия за зелен бизнес на 17-18 септември в София

akademybanner_1stpageАкадемията за зелен бизнес е уникална образователна програма, базирана на убеждението, че решенията на екологичните проблеми са бизнес възможност и че единствено силата на бизнеса може да намери и приложи мащабните решения, които са ни необходими за да преодолеем огромните предизвикателства, пред които обществото ни е изправено.

Академията представя достъпен и конструктивен поглед към тези предизвикателства, а целта е да предадем на участниците един нов и практичен начин на мислене.

Провежда се в два дни, петък и събота. Състои се от девет лекции, всяка от които представя различна област на развитие: екология, икономика, мениджмънт, маркетинг, комуникации, лидерство, стратегии. Лекциите са представени от шестима лектори, както и от гости. Всички те са от света на реалния бизнес и участието им в академията е най-силната причина да вярваме в смисъла и успеха на тази иницатива. Повече за програмата и лекторите.

Академия за зелен бизнес е за предприемчиви и ангажирани професионалисти, както и за всички, които искат да променят кариерата си и да потърсят развитие в зелени сектори. Това е и много добра възможност да изградите добри контакти и с други хора, които работят в тази област.

Цената е 280 лв за един човек. Предлагаме отстъпка за студенти, за групи, за хора от една и съща фирма, както и за всеки, който успее да ни убеди, че трябва да получи отстъпка.

За да се запишете, пишете ни на yes@gorichka.bg. Следващото издание е на 17 и 18 септември 2010 година.

Публикувана на 08/23/10 08:26 http://blog.gorichka.bg/?p=1933
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване