08/23/10 13:51
(http://desnite.eu/)

Миндя Рок Фест

И това лято излезе безкрайно, много ме домързя и затова не писах ни коментар, ни дявол сума ти време. Но ето че дойде средата, разгара на лятото – и кое по-добре да го осмисли, освен рокендрола?

По отношение на средата и разгара – недейте да ми противоречите с аргументи като: „Ама задава се 15 септември, децата на училище” и подобни. Който е раждал деца навреме отдавна е забравил, кога са ходили на училище. А инак, като погледнем българското лято – от средата на май до средата на октомври – баш сме си по средата...

Та, след като изяснихме този въпрос – не може да не сте ходили, или да не планирате да ходите на рок-събитие, за да отпразнувате летния сезон. Но има само едно такова събитие, което е на средата – както на сезона, така и на географската карта на България.

Задава се, прочее, второто годишно издание на Миндя Рок Фест. Второ – и подобрено. Миналата година – три групи. Тази – пет:

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване