08/29/10 13:02
(http://ruslantrad.wordpress.com/)

TVart с 24-часова програма не само в световната мрежа, но и в “Blizoo”

По  традиция, за втора поредна година, между морето и звездите, в скайбара на хотел “Иберостар” Златни пясъци екипът на tvart, даде началото на новия телевизионен сезон. Тук, на морския бряг, с премиерата на 6-тата серия от документалната поредицата “Пътят на човешката цивилизация” (който имах честта да представям, заедно със сирийската общност, в Дом на киното в София и във Фестивален център-Варна)завърши тригодишното пътуване на екипа на Dodofilm, който съвместно с tvart създаде най-мащабната документална сага в историята на българското кино. Кадрите от съвместния проект вече се гледат по целия свят, защото tvart е телевизия и уебсайт /www.tvart.info/ за изкуство, култура, туризъм и пътешествия, която се разпространява в целия свят по интернет – достъпна за всеки човек на Земята, по всяко време на денонощието, чрез лаптоп, офис компютър, телевизор и мобилен телефон.

От  новия телевизионен сезон любимата ми tvart може да се гледа и в мрежата на Blizoo, където представя новата си програма. Освен 100-секундни видео клипове за култура и туризъм от цял свят – скулптура, графика, живопис, фотография, хотели, анимация, архитектура,  етнография, мода, дизайн и т.н., зрителите на медията могат да гледат актуални репортажи от деня – светската страна на културата и туризма, както и ежеседмични обзорни предаванияплюс афиш на най-големите световни културни и туристически форуми.

Новост  е и обновеният сайт /www.tvart.info/, в който се представят актуалните репортажи от деня и график на предстоящите снимки т.е. местата, на които можете да срещнете екипите на tvart.

Остава  запазената марка “без коментар” на диктори или каквито и да е „специалисти“, а само чрез музика и звукови картини се разкриват пред нас масовото и елитарното, класическото и съвременно изкуство на Европа, Азия, Африка, Австралия и Америка.

Домакинът на събитието г-н Георги Щерев поздрави директорът на медиата – режисьорът Стилиян Иванов за успешния проект, който привлича интереса на летуващите в хотелът му чужденци от Великобритания, Германия, Франция и Русия.

Успех на моя приятел Стилиян Иванов, както и на всички от екипа на телевизията!


Публикувана на 08/29/10 13:02 http://ruslantrad.wordpress.com/2010/08/29/5935/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване