08/29/10 06:11
(http://raltchev.info/)

Две червени точки за Net1

След двата месеца, в които се правих на мъж и си лягах в леглото, без да съм поглеждал лаптопа вкъщи, най-накрая се обадих на Net1, за да дойдат и да ми развалят приятните и спокойни вечери на по чай и книга. Този петък обаче интернетът изчезна.

Бързо се ядосах. Вярно, петък вечер, но бях набрал скорост и смятах да довърша http://rt-edu.com/bg. Загубих няколко минути на телефона, очаквайки да се свържа с тях. „В момента всички наши сътрудници са заети. Моля, изчакайте, Вашето обаждане е важно за нас.“ Набрах още веднъж, почаках една минута и затворих.

Написах един кратът имейл на телефона си. Бързо прекроих плановете и се озовах на дивана с „Изворът“ в ръка. Не след дълго телефонът ми зазвъня. Събуди го непознат номер. Обаждаха се от Net1, но не за да ме питат какъв е проблемът, а за да ми кажат, че техниците им вече са в моя вход и работят по отстраняването му. Щели да се свържат с мен, ако имало нужда. Благодарих.

След половин час интернет все още нямаше. Пратих още един имейл. Обадиха ми се отново. Този път момичето на телефона ме пита дали вече имам връзка с интернет. Имах. Попита ме също и дали съм доволен от услугата. Доволен съм.

Отстраниха проблем в петък вечер за малко повече от час. Отговориха на мейлите ми, без да се налага да чакам много на телефонната им линия. Две червени точки за добро отношение към клиента.

Голям плюс е и безплатният им тестов период.



Walking on the edge... - Един УеБлог на Иван Ралчев

Публикувана на 08/29/10 06:11 http://feedproxy.google.com/~r/WalkingOnTheEdge/~3/p2eLuJ6brIk/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване