09/23/10 15:37
(http://velqn.com/)

Онлайн пазаруване без тайни с narmag.info

Заглавието горе е шега. Но не е шега, че БГ форумът за онлайн пазаруване narmag.info достигна 2056 регистрирани потребители.

Това е нашето лого, ако все още не сте го видели. Имахме си дори конкурс за логото.

narmag logo blue Онлайн пазаруване без тайни с narmag.info

Идеята на форума остава същата, което ме кара да се чувствам горд и е малка компенсация за кървясълите очи на хората, които го поддържат и пишат в него:

- Направен е от нас за нас. Това е форум, в който пишат хора със стотици успешни сделки в дебрите на голямата мрежа. Започнахме с eBay, а сега покриваме много повече онлайн магазини. Знаехте ли, че има онлайн магазин на име alibaba.com? Аз, не.

- Онлайн пазаруването е супер удоволствие и е много лесно. И понеже е много лесно по пъстрия свят има много хора, които злоупотребяват с това. Ние не ги харесваме особено, ни им отделяме нужното внимание в секция измамници.

- В истинския свят и реалните магазини също не е трудно, стига да имаш пари и да ги носиш в себе си. В онлайн шопинга има много начини да се разплатиш с продавача. Като казвам много, имам предвид наистина много. Може да провериш в специалната секция посветена на PayPal и другите форми на разплащания. Лимити, застраховки, всичко, което е свързано с въображаемото преместване на парите от точка А до точка Б.

- Нещата не приключват с плащането, напротив, понякога тепърва започват. Виждали сме много разочаровани хора, които висят по митниците с часове за две тениски. Повярвайте ми, не искате да бъдете един от тях. Аз съм бил и знам. Всичко свързано с транспорта и логистиката отива в секцията митници и куриерски услуги.

Всъщност онлайн пазаруването не е някакъв мистичен ритуал, в който малцина са посветени. В онлайн пазаруването няма тази сакрална тайнственост, която често му приписват.

Всичко се състои в това да знаеш какво искаш, къде да го намериш, каква цена можеш да платиш за него и как да стигне до теб.

Аз съм много слаб в онлайн сделките, имам около 50.

Но хората, които пишат в narmag.info не са.

Публикувана на 09/23/10 15:37 http://feedproxy.google.com/~r/velqn/~3/T0JjUn3Qfyk/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване