09/24/10 19:52
(http://ruslantrad.com/)

Аз съм доносник на МВР

Бях обвинен, че работя с МВР. Щеше да е хубаво сигурно, ако бях доносник, предател или исках пари. Нито едно от тези неща не ги искам или правя.

От блога „Подсъзнателното на Бай Далай“ дойде обвинението, че работя с МВР, заради публикацията ми, която представяше акцията на МВР, подкрепена от Travel TV за нелегалната имиграция. И сега нека обясня защо изтрих целия постинг (за когото има скрийншот от автора на „Бай далай“ и моля да го пусне, за да се види).

С ясна съвест казвам, че не работя с МВР, нито подкрепям политиката им спрямо имигрантите в България (може да я видите, качена в Slideshare). Създател съм на групата на защита правата на имигрантите, както и публично съм обвинявал МВР за липсата на спазване на техните права. Включително на последната конференция, организирана от „Отворено общество“. Освен „да вървя на майната си“, получих и други обиди без да ми се даде възможност да обясня за цялата тази инициатива на МВР, чиито плакати бяха разлепени по всички входове на страната.

Участвах като част от екипа на Travel TV, телевизия, която излъчва документални филми за туризъм. Това, за което бях викнат от телевизията са консултантски услуги, свързани с арабския текст, извършен от друг човек, когото аз свързах с телевизията. Ако това е връзка с МВР, халал да ми е, както се казва.

В постинга, за когото има скрийншот, както споменах и бях заплашен, че ще го види белия свят (не че не е видян), пишеше за самата инициатива и обяснение, че е от МВР. Смятам, че за дейността ми могат да твърдят хора, като Светла Енчева, с която сме приятели, Звезда Ванкова, Дияна Даскалова от „Глас в България“ и още хора, с които участвахме в инициативите за освобождаване на Аревик (за случая-тук). Постинга ми за инициативата на МВР беше изтрит, защото явно не се разбра посланието му. Затова, нека има обвинения за неща, които не съм направил, не ми дреме, важно е, че има достатъчно хора, които да потвърдят делата ми.

Айде, със здраве от човека на МВР.

П.С. Нелегалната имиграция е наистина голям проблем от двете страни на монетата. Европейския съюз има програми, свързани с МВР, предполагам, че и тази беше подобна.


Публикувана на 09/24/10 19:52 http://ruslantrad.wordpress.com/2010/09/24/6167/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване