10/04/10 20:39
(http://blog.bogomil.info/)

Дали да се откажа, съвсем от мобилния си телефон ( мрежа)- ми да :)

Днес останових, че след като Глобул ми спряха телефона, освен това ми ЗАТРИХА и номера – вече близо 3 месеца съм без телефон и много си ми е добре. Е, ползвам от време на време телефона на Силвия, за спешни обаждания, но според мен мога да мина и без тях, защото си имам Интернет и мoга да си се обаждам от където си искам, до където си искам. (а и който знае как, може да ми се обажда)

Тъкмо и Меверето ще има да зема да ми засича местоположението по Закона за електронните съобщения, мухаха :)

Всеки, които ми е имал телефона, може съвсем спокойно да ми го изтрие, а ако искате да ме намерите – пишете ми мейл или по друг комуникационен канал.

В интерес на истината мобилните доставчици се подиграват с хората у нас и като цена на услугата и като права на защита на личните данни и като какво ли още не – но не искам да пиша за това.

Може да изглежда срашно асоциално, но каквото повикало, такова се обадилo. Не съм вече „фън“ и „куул“, да ползвам мобилна мрежа, но ще  ползвам wifi възможностите на телефона си, да звъня през Интернет.  Я, решение !

Още по темата:

  1. Ха, изтичане на данни от мобилния оператор Мтел
  2. Homebox от Мтел + сутрин в Балкана.

Публикувана на 10/04/10 20:39 http://blog.bogomil.info/3760
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване