10/06/10 21:34
(http://blog.bogomil.info/)

Нов форум за поддръжка на продукти на Mozilla

От вечерта на 6 октомври работи новият ни сайт за поддръжка – http://support.bgzilla.org Toй беше създаден, защото нуждата за ефективен форум за поддръжка беше повече от належаща, а хората, които имат нужда от помощ се увеличават всеки ден.

Кой го прави

Това в поддръжка организирана изцяло на доброволен принцип. Ако някой не ви отговори веднага – не се отчайвайте, а потърсете решение или прочетете дали някойдруг не се е сблъскал с проблем, който вие сте решили преди това и можете да му помогнете.

Още знания

Базата данни със знания, която се намира на сайта на Mozilla – http://support.mozilla.com/bg лека по лека се превежда – там също би могло да се намери решение на вашия въпрос.

Заедно

Нека заедно да използваме този чудесен софтуер  и да създадем отворена база данни със знания, за да може всеки, който има проблем, да може да намери решение.

http://support.bgzilla.org

Защо нов софтуер

Предимства:

- Няма нужда от регистрация – всеки може да зададе въпрос и да следи отговора в същата тема. Ако искате да бъдете известен(а) по email и да създавате история – е добре да се регистрирате, но не е задължително

- Има вградена функционалност за поддръжка – така, може да се вижда кои проблеми са решени и кои не, както и да се трупа дискусия по дадена тема.

- Ползваемостта е много по-добра от всеки форум, който до момента съществува – пробвайте.

- С радост бихме приели мнението ви в специално създадената тема там.

Още по темата:

  1. Публична лекция на Mozilla в университета във Велико Търново
  2. Ще се съди търговския регистър, че не поддържа Mozilla firefox

Публикувана на 10/06/10 21:34 http://blog.bogomil.info/3777
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване