10/14/10 08:22
(http://vasvalch.com/)

Шрек-красавици

Старая се да не пиша rant-постове, тъй като не си струва да отбелязваме всичко негативно около себе си. Но от време на време ми се събира твърде много. Днес ще споделя още една “интересна” идея за създаване на контра-интуитивни асоциации – като например Шрек и красота:

Shrek

Снимката е направена в Mall of Sofia, на щанд за козметика, където дамите дори могат да изпробват продуктите на място, след като изпият кафе с приятелки. За мен винаги ще си остане загадка каква е връзката между Шрек и лаковете на щанда, но комбинирането на страховито огре и лак за нокти, бил той и зелен, застава доста високо във “WTF?” листата ми. Ако имате обяснение – моля, споделете го! Поправка: Диди ми обясни за какво става въпрос. Марката лакове O.P.I прави специални серии лакове по известни филми. Което е супер идея, но не е лошо това да се вижда някъде по щанда :) Иначе само наистина про-феновете ще знаят за какво иде реч. Това води към още едно допълнение на съвета по-долу: когато комуникирате с цел, направете целта си достатъчно лесно разбираема за публиката. Иначе WTF?-моментът е сигурен поне за голяма част от аудиторията.

Ако говорим по-сериозно – винаги трябва да имаме предвид, че комуникацията е навсякъде. Всичко, което “казвате”, се забелязва. Дизайнът и декорацията на щанда е само един аспект от невербалната маркетингова комуникация и трябва да се използва умно.



Още по темата:

  1. #Facepalm по български

Публикувана на 10/14/10 08:22 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/CO-6GXJoLhY/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване