10/20/10 12:17
(http://nname.org/)

Империята отвръща на удара

Да, отделих цели 90 стотинки, да им се посмея на глупостите, докато чакам на опашката в КАТ, за съществуването която тия двамата ще горят в ада.

Хареса ми как е конструирана заглавната страница. Цецо е даден долу, гузен и навъсен, а Алексей е отгоре и усмихнат. Това показва на коя теза е посветен целият брой и може да се разбере и без да знаеш български.

Въпреки цялата си злоумишленост, публикацията успя да ме убеди, че Цветанов е скътал 100-150 бона нерегламентирани приходи като зам-кмет и ги е вкарал в няколко апартамента, които са законно декларирани и неуспорими. За да не изглежда фрапантно, е бутал пари на бабите и дядовците, те са купували и са му преписвали. Двата лично негови апартамента пък са до Руското посолство, построени от кума му на общинска земя и продадени за символичните 575 евро/кв. Двамата с жена му ще се гонят на 200 квадрата, не лошо постижение, само за няколко говдини във властта. Цецо без съмнение струва много на българската мафия, но не знам дали не излиза скъп и на българския данъкоплатец.

Завършил Физкултура и приятел на Веско Маринов – факти, които могат да очернят и най-добрата биография. според мен Цецо е (относително) честен, но е леко тъп. Дон Корлеоне не би избрал човек, който може да му бъде сериозна конкуренция. В началото Цветанов е бил асистент на Бойко, пращал го е да носи букети на журналистките, които имат рожден ден. С тези букети колко власт са купили старите лисици…

Публикувана на 10/20/10 12:17 http://feedproxy.google.com/~r/nname/~3/_vc6u62sFSg/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване