10/23/10 17:35
(http://mamamemi.com/)

Интервю за сп. Моето дете, ноември 2010

 

   Публикувам това не толкова, за да се хваля (хайде, бе?), а за да опровергая някои неточности и липси в интервюто, което дадох за ноемврийския брой на сп. Моето дете, заедно с останалите под заглавието "Майки за четене". Ей ни на:

    Та, в списанието малко са посъкратени думите ми и на места се е поизгубил смисъла (Ох, покажете ми ЕДИН автор, който да не роптае срещу редактирането!) Например пише: "Днес децата са важна част от пълноценния живот на родителя" и излиза така, че преди време не са били...:) Аз съм казала, че децата са само важна част от един пълноценен и разнообразен живот на родителя днес, ама им се е сторило брутално. Махнали са ми някои духовни забежки от рода на: "Децата се раждат точно такива, каквито е трябвало" или въпроса "Защо точно тази душичка ме е избрала за майка?". Махнали са и някои цветисти изрази като "лицемерни, комерсиални пиар "благотворителни" ТВ предавания", а аз бях толкова културна... Но -  най-важното - изрязали са любимите ми въпрос/отговор: "Кое може да те усмихне след  дългите безсънни нощи? - Двойно кафе и обилна закуска!", ама нищо - простено да им е:) Все пак е доста гот да съм една от четири, нали?  (Останалите са Василена, Бу и Точица)

   Хубавото е, че са ми спестили срама и от други глупости. И накрая едно уточнение, което аз грешно съм подала - Меми не го била измислила майка ми, както ми каза, след като ми благодари за благодарностите, ами ...аз. Още от 2-3 съм си викала така, (както дъщеря ми Маги си вика Ами сега). Ето, откъдето и да го погледне човек, съм върха!...

   Който ми е приятел във ФБ може да види този епистоларен шедьовър тук, а най-добре си купете списанието, другите майки за четене са супер!:)

   Благодаря на списание "Моето дете" и лично на Велиана Симеонова за честта!

 

Публикувана на 10/23/10 17:35 http://mamamemi.com/index.php?op=ViewArticle&articleId=7776
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване