11/03/10 07:26
(http://komitata.blogspot.com)

Фен на Обама

Фен съм на непопулярни политици. Не на всички непопулярни разбира се (Яне, Волен – обичайте си се сами!), но обикновено тези, на които съм фен са непопулярни, особено по времето на тяхното активно обществено присъствие. И обратното – много популярните политици много-много не ме кефят (Кенеди, седни си!)

Ще ви покажа някои от тези, които харесвам, но които по времето си са били масово оплювани:
Започваме, разбира се, с едновремешния враг на Тутраканската селищна система –
Роналд Рейгън:

Не се подлъгвайте – тези, които сега му се възхищават, по време на неговия мандат му се подиграваха доста жестоко – среден актьор, слаб президент, пионка на оръжейните монополи, но той направи за нас това, което нашите народи не успяваха да направят сами.

Да минем на следващия мразен политик, когото също винаги съм харесвал и особено, когато убиваше невинни деца и крадеше кифлите на другите:
Иван Костов

Да се хванем ли на бас, че когато слезе от политическата сцена и той ще намери тълпи привърженици и то точно от средите на мразещите го?

Още един доста критикуван, да не казвам осмиван и презиран (особено в родината си) политик е сегашният
папа Бенедикт XVI




Следващият харесван от мен политик е въплъщението на Сатаната на Земята, врагът не само на Тутраканската, но и на Багдадската селищна система, човекът на когото приписват даже бомбардировките на Белград и изгонването на сърбите от Косово, организаторът на атентатите от 11 септемвр 2001г, човекът – изчадие, тъпакът и некадърник:
Джордж Буш (младши):

Само че той знаеше къде може да постигне победа (Ирак) и къде не бива да се вре (Афганистан) – пък и Белград беше бомбардиран по времето на Бил Клинтън ;-)

Американската политика като че ли дава повече материал за непопулярни политици – българските винаги са обичани от медиите, затова ще завършим прегледа на масово мразените и харесвани от мен отново с американски политик: лелката със смешна прическа от Аляска, противничката на феминизма и привърженичка на нефтодобиващите компании:
Сара Пейлин
Само че жената е майка на пет деца и управляваше дива територия, съизмерима по размер с Европа.


Защо ви разказвам това ли? Защото от вчера е очевидно, че тепърва имам да ставам фен на
Барак Обама :)


Това, което още не знам е какъв ще е реалният принос на Обама, освен спасяването на любимия ми Опел от фалит (казах ли ви, че харесвам и непопулярни марки коли? :)

Всичките снимки водят към източниците си и не са сваляни на сайта тук
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване