11/03/10 06:58
(http://www.kenanoff.com/blog/)

Накарайте Виваком да направи рекламите си полезни!

От време на време, когато се разхождам из големия град се сблъсквам (буквално) с едни останки от едно по-добро време, когато животът течеше по-спокойно, а по телефона можеха да те намерят само когато си в къщи – уличните телефони. Всички си стоят, макар че много от тях не работят.

Но телефоните стоят. Всъщност няма и причина да изчезват. Макар че според мен тези с карти са безсмислени, все още самите телефони са нужни. Колкото и да е странно не всички имат мобилни телефони, същите се крадат, хората имат нужда от телефон при спешен случай, из България има и чужденци и т.н. (но поне да бяха с монети…)

Но не това е темата. Всъщност телефоните не само че не изчезват, а стават все по-големи. Един телефон едно време се приютяваше в малко навесче, което по мои добри спомени не пазеше даже и от дъжд. А сега ето как изглеждат кабините – колкото половин автобусна спирка!
Причината естествено не е в това че Виваком искат да подобрят възможностите за улични разговори или прикритията на гражданите от градушки. Тя е, разбира се, в голямото рекламно пано, така добре видимо на снимката. Разполага се в градовете, на места с голям трафик и на удобна височина, обикновено на пътя на минувачите. Затова и желаещите да участват на пазара не само че не намаляват, а се увеличават!

И в този смисъл, аз имам предложение – нека да се изисква от собствениците на тези мащабни кабини, да предоставят като услуга освен един монетен (или картов) телефон (so 90′s), и нещо по-2010-та – WiFi хотспот. Няма да струва много (да не кажа почти нищо) – изплаща се с месец приход от рекламата. И ще е наистина услуга, от която ще се възползват минувачите, а не само да им се пречи.


| | Някой ви е изпреварил и има един коментар.

| | Абонирайте се за нашите публикации по RSS или email

Публикувана на 11/03/10 06:58 http://feedproxy.google.com/~r/kenanoff/~3/Ciy0JsV5IKE/1694
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване