11/06/10 10:10
(http://vasvalch.com/)

“Къде е млякото?” от Volkswagen

Къде е млякото?Не знам за вас, но за мен събота сутрин е най-хубава, когато мога да седя до обяд по халат и с чаша топло кафе с мляко. Белият елексир е в центъра на нова реклама от Volkswagen, която по много красив и интересен начин свързва сутрешните навици на хората и техните любими автомобили – добър начин да се предаде посланието на бранда “We’re all the same, but different”.

Рекламата, дело на DDB New Zealand, проследява няколко души и показва сутрешния им ритуал. Еспресо, турско кафе, чай – всички обаче стигат до общия момент – свършило е млякото. И, естествено, още сънени, се отправят към магазина със своя Volkswagen. Рекламата показва различните индивидуалности и различните условия на използване, свързани с различните модели на марката. Посланието е ясно: който и да си, където и да се намираш, Volkswagen е колата за теб – просто избери модел. Спотът не е уникален или особено креативен, но по много поетичен начин предава съобщението. Силата се постига на базата на простото чувство на съпричастност – на всички ни се е случвало да останем без мляко.

Приятна събота – а аз отивам до магазина ;)



Още по темата:

  1. Къде ми е ползата?
  2. Guerilla: VW Polo за рециклиране
  3. Къде е времето?

Публикувана на 11/06/10 10:10 http://feedproxy.google.com/~r/vasvalch/feed/~3/QpzN56slXZ8/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване