12/13/10 09:04
(http://blog.bogomil.info/)

Цецкови абсурди и пенсии

Тази държава отива все повече към кофата за буклук.

Цецко
След като стана ясно, че нищо не се е променило в последните години, а все още определени личности свързани с ДС дърпат конците на държавата, Министъра на вътрешните работи си позволи да „сподели“ от трубината на Народното събрание данни получени от СРС. ОТ червените кхмери скочиха веднага и гракнаха колко е лошо това,забравяйки, че те пък изнесоха информация за това с кого си е говорил Красьо Черничкия и така оцапаха живота на доста хора, които този човек е имал в телефона си. Тази информация отново беше добита, чрез СРС и беше (за няколко секунди) следствена тайна.

Като махнем на страна политическите заяждания, виждаме, че властимащите редовно използват информация добита от подслушване (СРС) и я споделят с кого ли не, което е изрично забранено от законите и от върховния закон.

Какво разбирам аз от изказването на Цветанов:

1. Той е министър и МОЖЕ да споделя тази информация – тоест счита се, че е над закона;
2. Той бил споделил това, за да се знае ИСТИНАТА – тоест, той може да определя кое е истина и кое не е, а не съдът;
3. Вместо да му се иска оставката, всички се занимават с него, което е поредното доказателство за слабостта на нашата политическа система.


Пенсиите

Балерините можели да е песионират на 45 години, цирковите артисти искали и те, военните и те се пенсионират млади, миньорите и те, милиционерите и те се пенсионират млади, политиците и те… Абе кой ще ви издържа вас бе?

Абсурда с пенсионирането продължава ли, продължава. Всеки иска да се пенсинира млад и се оплаква колко му е тежък живота. Балерините били одъртявали на сцената и се били презорвали горките за 200 лева заплата – някой да ви е карал да ставате балерини?

Човек прави избор, ако не ти харесва нещо – напускаш и се хващаш да правиш нещо друго, а не да се оплакваш колко било тежко да си … артист.

И за какво ти е да си пенсионер на 45 години с 250 лева пенсия?

Още по темата:

  1. Уеб -абсурди
  2. За мама

Публикувана на 12/13/10 09:04 http://blog.bogomil.info/3916
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване